Menu van de chef

In ons restaurant serveren wij naast onze menukaart ook een ‘menu van de chef’. Dit menu wordt sterk beïnvloed door het seizoen en beschikbaarheid van producten. Gerechten als asperges, mosselen en wild zijn ingrediënten die hier jaarlijks in terug te vinden zijn! Dit menu bieden wij aan voor 31,50.

Toast met kruidenboter en gebakken champignons

Kalfsburger met gegrilde courgette, parmezaanse kaas en tomatensla

Gegrilde ananas met mascarpone en witte chocoladeijs

Reserveer direct

Lunchkaart

Dinerkaart

Borrelkaart

Drankkaart

Bierkaart

Wijnkaart

menu kaarten

Onze menukaart wisselt regelmatig met de seizoenen mee. We maken zo veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers. Niet alleen belasten we daar het milieu minder mee, maar we helpen ook de lokale ondernemers om een eerlijke boterham te verdienen. En onze regio heeft zo veel moois te bieden! 

lunchen met een groep

Wilt u met een gezelschap van 10 tot maximaal 20 personen bij ons lunchen? Dan serveren wij een aangepast menu, hierbij heeft u de keuze uit alleen een lunchgerecht, of een 2-gangen lunch, hierbij heeft u vooraf keuze uit 2 soorten soep.

Soepen:
Tomatensoep met basilicumroom 
Soep van het seizoen

Lunchgerechten:
2 ‘Haagsche Croquetten’ met friet of brood naar keuze naar traditioneel recept van de Haagsche Kookschool uit 1895
Carpaccio van Bieslands rund ​met pestomayonaise, pijnboompitten en Delftse oude kaas
Warme brie met appel, walnoten en honing 
Huisgemaakte tonijnsalade met paprika, appel en sperziebonen
Pannenkoek (spek, ham, kaas, appel) 

Voor het 2-gangen lunchmenu betaald u 14,- pp en voor een gerecht de á la carte prijs

diner met een groep

Wilt u met een gezelschap vanaf 10 tot maximaal 20 personen bij ons dineren? Dan serveren wij een aangepast menu, hierbij heeft u de keuze in het aantal gangen.

1-gang  kaartprijs
2-gangen 26,50 pp
3-gangen 32,50 pp

Voorgerechten: 
Carpaccio van Bieslands rund, met pestomayonaise, Delftse oude kaas en rucola
Haagsche oesterzwam bitterballen lekker veganistisch en lokaal!
Tomatensoep met basilicumroom

Hoofdgerechten: 
Spiezen van gegrilde ‘Tante Door’ kippendijen met huisgemaakte huzarensalade, maïs, satésaus en kroepoek
Gebakken varkenshaas medaillons met pepersaus met zoete aardappel crème, sperzieboon, rode kool salade en schorseneer
Op de huid gebakken schelvis filet met tomatensalsa, doperwten, bloemkool crème, venkel salade en een kaaskrokant
Gevulde aubergine met paprika, kastanje champignons, Delfts blauwe kaas, courgette, gerookte amandelen en couscous

Nagerechten: 
Ambachtelijke appeltaart van de molenaar, elke dag vers gebakken met kaneelijs en slagroom
Dame blanche, een echte klassieker met warme chocoladesaus
Hazelnootbrownie, met Baileysmousse en witte chocolade ijs
Koffie, Thee of Koffie special 

Voor verdere vragen, of om te reserveren kunt u altijd e-mailen naar info@devang.nl of bellen naar 015-310 6160